logo
 
 
Videók E-Mail YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Megosztás
Dj Hlásznyik vs. Wave Riders aka. Holmes & Watson kiajánló.
(Ez az oldal clubtulajdonosoknak, programszervezőknek szól.)

Az alábbiakban olvasható a rövid kiajánló, a teljes pedig itt

Hlásznyik Péter/Dj Hlásznyik vagyok.

Elkészült a Holmes & Watson (vagy más néven Dj Hlásznyik vs. Wave Riders) project néven futó párosunk új kislemeze, az Everybody!

A zene a MAHASZ hivatalos Top40-es listájára is feljutott, a maxi lemezen pedig tehetséges remixerek munkái kaptak helyet. A korong teljes tartalma letölthető innen! A videók pedig megtekinthetők itt.
Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Everybody - Letölthető zenék, remixek, videók!Indul a lemezbemutató turné! A 2 órás Dj Hlásznyik vs. Wave Riders / Holmes & Watson szettek alkalmával számtalan saját zenét, remixet játszunk, amelyet még nem hallhatott a közönség. Ahol lehet, Mc-, és konf-betétekkel tesszük még színesebbé a produkciót, s felcsendülnek a több mint 25 frekvencián hallható Party-mix nevű rádiós mixműsorom kedvelt zenéi is.
Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders videók!Fellépéseinkhez magas színvonlalú rádió reklámot továbbá videó flyert is tudunk biztosítsni.

Az egyik rádió spot meghallgatható itt.
Az egyik videóreklám megnézhető itt!

Ha sikerült felkeltenem az érdeklődést, örömmel várom a jelentkezést az elérhetőségeim valamelyikén. (Kontakt)
Időnként javasoljuk átnézni a levelező rendszer spam-box mappáját, nehogy ott kössenek ki a leveleink! Üdvözlettel: Dj Hlásznyik | www.djhlasznyik.hu

A teljes kiajánló:


Hlásznyik Péter, Dj Hlásznyik vagyok. DJ, lemezlovas, producer, rádiós, stb. ( www.djhlasznyik.hu )

1996 óta rádiózom, DJ vagyok. (2008-ig folyamatosan nagy/obb club-ok rezidensként tevékenykedtem.)

Party-mix nevezetű rádiós mixműsorom 2002-ben indult, s mára már több mint 25 frekvencián (Fehérvár Rádió, Csaba Rádió, stb.) és közel ugyanennyi netrádióban hallható rendszeresen. A kör folyamatosan bővül.

2008-óta Wave Riders-R.P. barátommal közösen zenéket, remixeket készítünk. Több mint 100.000 alkalommal töltötték le csak a saját honlapomról azokat, s neves DJ-k toplistáján is szerepeltek/szerepelnek a műveink! Országosan ismert DJ-k, producerek, együttesek kérnek fel remixelni minket.

2009-es saját művünk, a Destroy Your Mind 25 hétig szerepelt a MAHASZ hivatalos Dance Top 40-es listáján!

Lemez infó: http://djhlasznyik.hu/aktualis/a-destroy-your-mind-maxi-lemez.html

2010-ben elkészült az ex-Megasztár-os Kontor Tamással közös új zenénk és annak hivatalos videoklipje is: Dj Hlásznyik vs. Wave Riders feat. Tom Kontor – Rock Me Slow
Link: http://www.youtube.com/watch?v=lnmAqQAAKxA

A klipet több mint 24.000-en nézték meg eddig a YouTubon, s a Music Mix Tv-n naponta négyszer is látható/volt. (Pl. a Digi Tv hálózatán. Magyarországon 1,5 millió, Romániában 3 millió háztartás!)

MAHASZ Dance Top 40-es listáján is sokáig szerepelt a dal és már a premier előtt több kereskedelmi rádióban is toplistás volt! (Csaba-, Fehérvár-, Pannon Rádió, stb.) Az egyik link: http://www.csabaradio.hu/listak.php?id=503

Ennek kapcsán ma jelent meg egy féloldalas cikk rólunk Magyarországon az EstLapok-ban. Megtalálható a többi cikkel együtt itt: www.djhlasznyik.hu/cikkek

2010. decemberében a Topdj.hu Hungarian Top 100-as listáján a 34-nek választottak!

2011-es saját zenénk, a Holmes & Watson - Everybody is szerepel a MAHASZ hivatalos Dance Top 40-es listáján:
Link: http://www.mahasz.hu/?menu=slagerlistak&menu2=dance_top_40

Videóinkat több mint 150.000 alkalommal tekintették meg a YouTube-on.

Csak a saját Dj Hlásznyik-os profilomon több mint 119.000, a Hlásznyik-os profilomon még kb. 40-45.000. Link: http://www.youtube.com/user/djhlasznyik
A Google jelenleg 52.300 találatot ad ki a nevünkre, s rögzített találatként jegyez a nevünkkel kapcsolatban jó pár kifejezést. (Pl: Dj Hlásznyik vs. Wave Riders feat. Tom Kontor - Rock Me Slow letöltés, Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Destroy Your Mind, stb.)

Külföldön és Magyarország nagyobb clubjaiban is felléptünk már. (Siófok, Captain Morgan ; Club Babylon, Békéscsaba ; Bahnhof, Székesfehérvár ; Palazzo Beach ; Horizont, Szerbia, Stb., Stb.)

Még ebben az évben fellépünk Ukrajnában is. Videó-reklám: http://www.youtube.com/watch?v=ffI5PTNF2KY

Fellépéseinken a 2 órás Dj Hlásznyik vs. Wave Riders / Holmes & Watson szettjeink alkalmával számtalan saját zenét, remixet játszunk, amelyet még nem hallhatott a közönség. Ahol lehet, Mc-, és konf-betétekkel tesszük még színesebbé a produkciót. (Egy pár Live Dj Set videónk is van fent a honlapomon.)

Lehetőség van egy Kontor Tamással közös fellépésre is. Ebben az esetben a 2 órás szettben egy 15-20 perces Live Act is helyet kap Kontor Tamás élő ének-, és gitár produkciójával, mindez jól táncolható house-s alappal kombinálva.

--------------------------------------------------------------------------------

Fellépéseinkhez komoly színvonalú rádió reklámot is tudunk biztosítani.
A teljesség igénye nélkül egy pár meghallgatható itt:
http://www.djhlasznyik.hu/html/reklamok.html

(A Roxy Rádió station voice-ával kerülnek rögzítésre a reklámok.)

Sajtó fotók: http://www.djhlasznyik.hu/sajto.html

Igény esetén magas szintű plakát, flyer, stb. szerkesztés is megoldható.
Grafikai anyagainkat a Stenci Design tervezi: www.stencidesign.hu

--------------------------------------------------------------------------------

Remélem, sikerült felkeltenem az érdeklődést formációnk iránt. Műsorrendelés esetén (is) használható az elérhetőségeim bármelyike.

Üdvözlettel: Hlásznyik Péter | >> Dj Hlásznyik <<
_________________________________________
Party-mixer * www.djhlasznyik.hu * 20/3-919-666
Kapcsolódó cikkek: