logo
 
 
Videók E-Mail Snapchat TikTok YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Megosztás

Biográfia

Hlásznyik Péter névvel láttam meg a napvilágot, 1975-ben. Már kamaszként belecsöppentem a disco-zás világába. Gazsó Peti barátom (suli/Műv. Ház) disco-kat szervezett, bonyolítottott, elég nagy sikerrel, én pedig része voltam a gépezetnek! :)

1996-tól a békéscsabai Alföld és a Róna Rádió zenei szerkesztője lettem. Majd amikor az Alföld Rádió műsor idejét átvette a Csaba Rádió, akkor ők hívtak át, és azóta is az ő csapatukat erősítem.

1999-ben megkaptam az első komoly felkérést egy népszerű club rezidensi tisztére, ezután pedig több hasonlóra.

2001-ben a MAHASZ-szal is szerződést kötöttem, mely azóta is folyamatosan él.

2002-ben a megye jelentősebb clubjaiban játszottam. (Eldorado, Energy, Twister, stb.)

Ugyan ebben az évben indult heti rendszerességgel jelentkező Party-mix nevezetű rádiós műsorom a Csaba Rádióban, amit több rádió is sugárzott rendszeresen. (Asrenal Fm, Budapest; Enjoy Rádió, Kaposvár, stb.)

Szintúgy ebben az évben készült le az első komolyabb remixünk, amit Exit-tel közösen követtünk el.

2003-ban a Dj vizsgát tettem, s ebben az évben a békéscsabai Arizonába hívtak, amiből én "faragtam" disco-t. Az új szórakozóhely nagyon nagy sikert aratott megyei szinten, és a megyén kívülről is jártak oda rendszeresen. 2,5 évig heti 1000-1200 embert szórakoztattam ott.

2004-ben elkészült a DéJá-Vu – Érzés c. dalának Dj Hlásznyik Ext. mixe.

2005-ben egy nagyon jó ajánlattal átcsábítottak a Club Rio-ba, ahonnan bő egy év után egy másik ajánlatnak köszönhetően újabb váltás következett be.


2005 nyarán az országos Pioneer Pro Dj versenyen olyan nevekkel zsűriztem együtt, mint Dj Junior, Daniel B (Flamemakers), stb.

2007-ben az év elején a Fehérvár Rádió is megkeresett, hogy játszanák a mixeimet, azóta is heti rendszerességgel forog náluk a 2 órás műsorom.

Az év második felében elkészült a Könnyű álmot remixem, amit több ezren töltöttek le a www.slagergyar.hu –ról.

Nem sokkal ezután találkoztam Wave Riders - R.P.-val, békés megyei producerrel. Közös munkába fogtunk, amiből hamarosan barátság és tartós munkakapcsolat alakult ki.

2008-ban több mint egy tucat mixünk látott napvilágot, melyet több ezren töltöttek le, remixversenyt nyertünk, országosan ismert sztár dj-knek készítettünk remixet, és megalapoztuk velük a tartós munkakapcsolatot, elkészült első saját zenénk, s állandóan érkeznek az újabb és újabb remix felkéréseink, így folyamatosan kerülnek ki a remixeink.

Az év végén a Cairo együttes legújabb, az Ilyen a nyár című video klipjének forgatásán is részt vettünk. a klipet a következő 2008-tól játsszák a tv csatornák.

2009. február: Felkérést kaptuk Sergio Santos managerétől az Amor Mio c. dal remixelésére. A mű annyira jól sikerült, hogy további külföldi remix felkérések érkeznek!

2009.02.28.: Elkészül az új saját zenénk: Welcome To San Francisco!

2009.03.07-étől kilencedik frekvenciaként minden szombaton a szegedi Tisza Rádió-ban is elindul a mixműsorom.

2009-ben megjelenik az első Dj Hlásznyik vs Wave Riders Remix Collection, a legjobb remixeinkből álló lemezünk. Melyet országos lemez bemutató turné követ.

2009.03.19.: Publikáljuk a Masters At Work - Work 2009 (Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix)-et! Ezt azóta több mint 5900-an töltötték le 2009.12.09-ig, csak a saját honlapomról!

2009.04.04.: Felkerül a honlapra a Jászay - Move It (Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix)-e!

2009.04.24.: A letöltések között már megtalálható a Destroy Your Mind!
A zenére Hamvai P.G. & Roberto Winny is készített remixet, valamin a Ministry Of Sound-os Dj Ramiles is!

2010.12.xx.: A Top Dj.hu országos Top 100-as listáján a 34-nek választottak. Köszönöm mindenkinek! :)


A remixeink és a klipjeink ingyenesen letölthetők a letöltés oldalról.


A továbbiak feltöltés alatt! Kis türelmet kérek! ;)