logo
 
 
Videók E-Mail YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Megosztás
Dj Hlásznyik vs. Wave Riders aka. Holmes & Watson cikk:
(2011.09.06.)

Dj Hlásznyik sajtó fotó 2011 by PauGer.Dj Hlásznyik kamaszként csöppent bele a DJ-k világába. 1996 óta ismert rádiós és lemezlovas berkekben. Pályáját zenei szerkesztőként kezdte az egyik kereskedelmi rádiónál, s ezzel egyetemben lett megyei klubok rezidesne, meghívott vendége. Party-mix nevezetű rádiós mixműsora 2002-ben indult, s mára több mint 25 Fm rádióban, s nagyjából ugyanennyi netrádióban hallható rendszeresen.

Wave Riders - R.P. sajtó fotó 2011 by PauGer.Wave Riders – R.P. már gyerekkorában is csak a zenélésre koncentrált. A zeneórákon igyekezett minden tudást magába szívni, a saját stílusának megfelelően felhasználni. Már a hands up fénykorában jó pár alkotás került ki a kezei közül. 2008 év végén egy véletlennek köszönhetően találkozott Dj Hlásznyik-kal. Nem sokkal később már együtt dolgoztak. Az első próbálkozások után egyre több figyelmet és felkérést kaptak, az ország határain kívülről is. Ez az érdeklődés pedig egyre erőteljesebb a munkájuk iránt.

Dj Hlásznyik vs. Wave Riders aka. Holmes & Watson feat. Tom Kontor - Rock Me Slow - Remixek, letölthető zenék, grafikai anyagokAz ex-Megasztár-os Kontor Tamással közös alkotásuk, a Rock Me Slow nagyon népszerűre sikeredet. Toplistákra, a MAHASZ Dance toplistára, rádiók játszási listájára is feljutott. A világ legnagyobb zeneáruházaiban is megtalálható, a videoklipje sokáig volt látható a Tv-ben és még mindig letölthető innen! (Zenék, remixek, stb.)

Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Everybody - Letölthető zenék, remixek!A srácok azóta sem pihennek. A remixek mellett jutott idő újabb saját alkotásokra is. A nemzetközi zenei ’piacra’ készülő műveket a Holmes & Watson projektnéven jelentetik meg. A legújabb szerzeményük, az Everybody máris nagy kedvenc, és többek között a MAHASZ hivatalos Dance Top 40-es listáján is szerepel. A könnyed szöveg és a jól táncolható zenei alap teszi könnyen emészthetővé a művet.

Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Everybody maxi cd lemez bortító.A tehetséges producereknek ismét lehetőséget kapnak a saját remixeik elkészítésére. A név most sem számít, csak a színvonal. A legjobbak pedig helyet kapnak a hamarosan megjelenő maxi lemezen is!

A teljes felhívás megtekinthető itt!

Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Everybody maxi cd lemez bortító.Leadási határidő 2011.10.31. hétfő.
Eredmény hirdetés: 2011.11.14., hétfő.

Az eredeti verzió mellett az eddig beérkezett remixek is ingyenesen letölthetők a www.djhlasznyik.hu–ról!

Klikkeljetek és hallgassátok az újdonságot! :)
Kapcsolódó cikkek: