logo
 
 
Videók E-Mail YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Megosztás

Dj Hlásznyik blog 2011


2011-es blogbejegyzéseim. (Fordított időrendben! :)

(További blogbejegyzések: Blog 2012 | Blog 2010 | Blog 2009)Dj Hlásznyik vs. Wave Riders aka. Holmes & Watson először Sarkadkeresztúron, a Malibu-ban. 2011.12.16., péntek: Pörgős rádiós nap után irány egy másik stúdió. Wave Riders R.P. barátommal sikerült befejeznünk az új remixünket/bootlegünket. Mika - Happy Endings. A végső master után készülődés és irány Sarkadkeresztúr, a Club Malibu! Kb. 23:30-ra érünk oda. A club előtt több mint fél tucat egyenruhás. Megkérdezük, hogy be szabad-e menni, mire az volt a válasz, hogy befelé még lehet! :)

A disco-ban nem szól a zene, az emberek állnak a tánctéren. Elmegy a razzia, megszólal a zene, és indul a buli. Jó volt látni, hogy az emberek a tánctéren várták meg, hogy elmenjenek a szervek, majd ugyanúgy folytatják a bulit, ahol abbamaradt előtte nem sokkal! :)

Dj Bo Dish elég jól felépítette a bulit. 00:30-kor álltunk be a pultba és a közönség kellőképpen be volt már pörögve. Az új és ismeretlen zenéket is úgy vették, mint a populárisabbakat. A szett vége felé pedig bele is húztunk rendesen! :)

Köszönjük mindenkinek ezt a remek estét!

A képeket megtalálod itt! A videó talán pedig már vasárnaptól elérhető lesz!

2011.10.23., vasárnap: Itt az első ukrajnai fellépésünk videója is! Party-mix Night Tour 2011. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders / Holmes & Watson először Ukrajnában! Rezidensek: Dj B. Adam & Dj Fedorow Thx 4 Feca.


2011.10.15., szombat: A reggeli éledezés után, gyors zeneválogatás, készülődés Ukrajnába. Cirka 300 km-es út várt ránk, továbbá egy határátkelés és egy új, számunkra ismeretlen világ.

Kb. 18:00-ra értünk a határhoz. A magyar oldalon gyorsan átjutottunk, az ukránon nem volt ekkora szerencsénk. Csupán 2 autó állt előttünk, de álltunk vagy 30-40 percet biztosan. A határ túloldalán már várt minket Feca, a Flame Club tulajdonosa. Kedves gesztus volt tőle, hogy elénk jött. Végre sikerült átlépnünk az ukrán oldalon is a határt, és elindultunk a "felvezetés" után. Alig mentünk pár km-t, az út közepén ott állt egy néni, láthatósági mellényben! Meg sem mozdult. Tisztára mint egy horrorfilm egyik jelenete! Ijesztő volt.

Kb. 10 km megtétele után derült ki, hogy nem kaptuk vissza a forgalmi tokját, a zöldkártyával, a biztosítással és az összes benne lévő papírral. Hátra arc! :)

Szerencsére Feca és sógora Laci visszakísért minket a határhoz és segítettek kommunikálni is. Legnagyobb örömünkre meg lettek az irataink! Megkönnyebbültünk. :)

Vendéglátóink elvitek minket egy színvonalas ukrán-magyar étterembe. Volt szerencsém kipróbálni egy helyi specialitást is. :)

A jó ízű vacsora után elindultunk a club-ba. Közben egyfolytában ment a sztorizgatás, eszmecsere, stb. :)

Nyitás után nem sokkal értünk oda. B. Adam és Fedorow már izzított. Mi pedig becéloztuk az irodát. Jött egy újabb helyi specialitás. Ezúttal folyékony. Na ná, hogy a vodkáról van szó. :)

Folyt. köv.

2011.10.02., vasárnap: Feltettünk egy rövid ízelítőt a készülő új remixünkből! Mad Morello feat. Sonia - You (Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Remix - Demo Cut!) Meghallgatható itt!

2011.10.01., szombat: Itt egy újabb video! Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Everybody (Simon B 's Electro Touch Remake) [2011] Megnézhető itt! Letölthető innen!

2011.09.24., szombat. Készítettem egy rövid reklámfilmet a BékésBulinak. Megtekinthető itt.

2011.09.20., kedd: Itt az Everybody Simon B Remixe is!

2011.09.19., hétfő: Felkerült a YouTube-ra az Everybody Dj Style-X Dance Electro Remixének videó-ja is! A megtekintéshez kattints ide!

2011.09.14., szerda: Felvettünk egy új videóravaló nyersanyagot. A hétvégére kész az Everybody DJ Style X Dance Electro Remixének videója is.

2011.09.13., kedd: Éjszakába nyúló stúdiózás R.P.-al. Készül a Mad Morello feat. Sonia - You c. zene Holmes & Watson Remixe.

2011.08.23., kedd: Újabb letölthető Holmes & Watson zenék itt!
Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Everybody (Dj Style-X Dance Electro Remix) [2011]

Southside Spinners - Luvstruck 2011 (Holmes & Watson aka. Dj Hlásznyik vs. Wave Riders Bootleg)

2011.08.11., szerda: Hajnali 02:25-kor készült el a 2011.08.06-i Joker-es buli Party-videója. Klikkelj, nézd, hallgasd, véleményezd és oszd meg! Köszönjük! :)
2011.08.08., hétfő: Itt az Everybody c. zenénk Electroboy vs. Outcasted remixének videója is!

2011.08.06., szombat: Délelőtt egy gyors élő Party-mix promó a Csaba Rádióban, délután Média Gokart kupa a gyulai gokart pályán. Jelentem egyéniben és csapat versenyben is Csaba Rádiós győzelem született!

Este irány Medgyesegyháza! A Club Joker-ben ilyenkor (a Dinnye Fesztivál idején) minden évben hatalmas a tömeg és a buli a Joker-ben. Szerencsére az idén sem volt ez másként. Kezdtünk a Turn Up c. zenénk Electroboy vs. Outcasted Remixével, majd a Destroy Your Mind Electroboy remixe következett, s leforgattuk az új Luvstruck 2K11 remixünket. Hatalmasat tombolt rá a közönség és mi is! :)

Itt az est videója is!

2011.08.03, szerda: Egy jó kis stúdiós délután. Majdnem teljesen befejeztük a Luvstruck remixünket. Atom nagy lesz! :)

2011.08.02., kedd: A YouTube-on rögzített keresési találat a "Holmes & Watson - Everybody!

2011.07.10., vasárnap: Elkészült egy 40 mp-es Party-mix promó YouTube videó! :] Party-mix nevezetű rádiós mixműsorom 2002-ben indult, s mára több mint 25 frekvencián és kb. ugyanennyi netrádióban hallható rendszeresen. A rádiók listája és Party-mix infó itt! (Videó ötlet: Hlásznyik Péter :)

2011.07.02., szombat: Felvettük az új zenénk, a Blow Your Mind éneksávjait. Vokális darab lesz, női hanggal. :] Hamarosan többet is megtudhattok a készülő műről.

2011.06.22., szerda: Egy kis 'nosztalgia.' Feltettem egy képet a Facebook-ra, a régi lemezes táskámról. S ezzel kapcsolatban elő jött pár gondolat is, amelyet megosztanék veletek: Szóval... a kedvenc bakelit lemezes táskám. Nagyon jó belőle 'dolgozni,' de baromi nehéz! :) Azt az érzést, amikor szól a zene, tudod, mit fogsz 'rátenni', keresed, meg van a lemez, kifordítod, kiveszed, felteszed, párat tekersz rajta, meg van a 'cue-pont', ütemre elindítod és együtt szól a két zene... Annak ellenére is fantasztikus, hogy nem szól kristály tisztán. Arról nem beszélve, hogy régen előrendelést adtunk le egy-egy jó lemezre, vártunk rá, és micsoda öröm volt, ha átvehettük és hogy vártuk, hogy este végre eljöjjön az idő, hogy feltehessük! Ma már nem sokan 'bakeliteznek.' Sajnos én is ritkán tudok feltenni egy-egy jó bakelitet, de azért még mindig szeretem, s sokakkal együtt én is úgy gondolom: Lelke van! :)

2011.06.08., szerda 14:00, Békéscsaba, Szent István tér. 'I Love csapvíz!' Guinness-rekord kísérlet! Megpróbáltuk felállítani a legtöbb egyszerre csapvizet ivó ember rekordját! Ott voltunk. Több mint 4200-an! További információk: www.bekesvizmu.hu

2011.06.03., péntek: Már megtalálható a YouTube-on a Turn Up The Volume c. zenénk videója is.

2011.05.31., kedd: Elég zsúfolt nap. Pörgős rádiós nap után irány Dr. Sárkány Kálmán rendelője. Fél éves fogászati szűrővizsgálat. Ugyebár fontos a megelőzés. :) Ami a legjobb az ilyesmiben, ha az embernek azt mondják, hogy "Minden rendben!" Imádom ezt hallani! :) Fél év múlva ismét találkozunk. Ha lehet ilyet mondani, akkor ide jövök a legszívesebben, fogorvoshoz, mert itt nem érzem magam annyira "fogorvosnál." Márpedig az is fontos. Ráadásul idáig minden visszajelzés csak pozitív volt, jó szakembernek tartja mindenki. Nem hiába 'ide járok' lassan fél évtizede. :)

Itt még nem ért véget a nap. Estére irány a Joker. BegArt kampány buli. Jó volt a feeling! :)

Oda jött egy srác, aki ott volt az egyik székesfehérvári Bahnhof-os fellépésünkön is! Váltottunk is ott, Fehérváron pár szót is. Pedig az jó pár 100km-re van innen! :)

Majd egy másik srác, érdeklődött a zenék felől. Azt mondta, hogy ő ugyan a trance zenét szereti, de ez a buli szempontjából lényegtelen, mert az számít, hogy mi kell a közönségnek. Végre valakitől ilyet is hallok! :)

Jó ízűen pörög a társaság Amin Van Buuren feat. Sharon Den Adel - In and Out of Love-ra, Madonna Froozen-jének Mad Morello bootlegére/remixére, amikor jönnek a lányok, "Nem lehetne egy kis Rihanna - S&M?"

Pffff! Na itt nem bírtam ki, hogy ne mondjam be, "Lányok! Meg kéne szeretni a jó zenét is, nem csak a sláger sz@rokat! :)" (Már nem emlékszem szó szerint, de ez volt a lényeg. :)

2011.05.15., vasárnap: Végre felkerült a YouTube-ra a Club Nimród Party videó. Lássuk! :)

2011.04.29., péntek: A Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Destroy Your Mind (Tommy Young Remix)-et már 4189-en töltötték le a www.zeneletoltesingyen.hu-ról! Direkt link itt a remix videója itt.

2011.04.22., péntek: Most jöttem rá, hogy jó kis lemaradásom van a Top 10-es listámat illetően is. Próbálok tenni ellene, és összeválogattam a 10 kedvencemet. Nagyon nehéz volt eldönteni, hogy mi kerüljön be és mi legyen a sorrend. Nehéz volt ennyi jó zene közül választani, és szívem szerint egymás mellé tenném a zenéket, nem egymás alá. Minden esetre itt a lista. :)

2011.04.19., kedd: Elkészült egy újabb YouTube videó. Link itt!
Este pedig Békés Megye legnagyobb diákbuliját tartottuk meg ismét Békés Megye legkomolyabb disco-jában a Club Babylon-ban! Guest: Dj Hlásznyik, resident: Mola & Oszi

2011.04.14., csütörtök: Elindult a Hírlevél archívum is.

2011.04.13., szerda: Új hírlevél itt. Benne a fejlemények rövid összefoglalója. :)

2011.04.07., csütörtök: Már a YouTube-on a Destroy Your Mind c. zenénk 2011-es Electroboy Remixe! Link itt!

2011.04.04., hétfő: Felkerült egy újabb remixünk videója a YouTube-ra. Megnézheted itt.

2011.04.03., vasárnap: Elkészült a Márvány Disco (Csetény) Party-videója! Megtekinthető itt.

2011.03.31., csütörtök: Megjelent a Rock Me Slow c. szerzeményünk a világ legnagyobb zeneáruházában, a Beatport-on! Link: itt!


Dj Hlásznyik vs. Wave Riders a Márvány Disco-ban, Csetényben! 2011.03.19., szombat:
Kb. 6 órakor becéloztuk Csetényt. Irány a Márvány Disco. Először egy kellemetlen meglepetés ért minket: Razzia! 23:00-kor ment el és 2-re ígérkeztek, hogy jönnek vissza. (Csak az a kérdés, hogy minek?) Meg is csappant az alap létszám. :| Érthető is. Kinek van szüksége rá, hogy szétvágják az estéjét egy razziával?

Nem értem: miért kell tönkretenni azt, ami működik? Miért kell szisztematikusan zaklatni? Nem lehetne ésszel? Kinek jó az, ha tönkretesznek még egy disco-t?

Dj Hlásznyik vs. Wave Riders a Márvány Disco-ban, Csetényben! Ami viszont ezután következett az felért egy esettanulmánnyal! Az, hogy a rezidensek mindenütt örömmel fogadnak, az megszokott dolog, mint ahogyan az is, hogy igyekszenek a rezidensi teendőt a legjobb tudásuk szerint ellátni. Ez idáig rendben is van. Viszont, hogy ebben a disco-ban ilyen legyen/lehessen a zenei felhozatal az a rezidenseket és a közönséget egyaránt dicséri! Nem tucatslágereket hallottunk, hanem igazi jó zenéket, elég erős elektronikus beütéssel. Se egy David Guetta, se egy Pitbull, és társai! Nagyon jó! Igazi felüdülés volt számomra. Ami pedig nagyon naggyá tette az estét, hogy a teljesen ismeretlen és totál agyament zenékre is hatalmasat pörgött mindenki! Annyira jó volt látni, hogy vannak még ilyen helyek, és hogy ezt a zenei arculatot a rezidensek ki tudták alakítani és a közönség pedig vevő is rá! Köszönjük Márvány!

Az est videofelvételeiből hamarosan elkészül egy rövid összeállítás, amely természetesen felkerül a YouTube-ra is.

2011.03.17., csütörtök: Most már bizonyos: A Rock Me Slow megjelenik a nemzetközi zenei piacon! Beatport, Junodownload, stb! Tovább!

2011.02.14., hétfő: A nap legjobb mondata, miután bejelölt, elfogadtam, a chat-en rám írt:
"Te Wallas vagy vagy valamelyik híres DJ?" :)))))))))))))))))))))))))
FaceBook üzenőfali bejegyzés itt.

2011.01.25., hétfő: Végre összállt ez a videó is! A MAHASZ Dance Toplistásunk, a Dj Hlásznyik vs. Wave Riders feat. Tom Kontor - Rock Me Slow Akusztikus verziójának YouTube klipje. Benne a forgatás képei, videói valamint kép az egyik rádió interjúról is. A zene letölthető innen!

2011.01.23., vasárnap: Kész az akusztikus verzió videója. Aztán rájöttem, hogy mégis csak hozzá kellene még nyúlni. Átkozott maximalizmus. :)

2011.01.22., szombat: Összeszedtem a Rock Me Slow videoklip forgatás nyersanyagait. Jól jönnek az akusztikus verzió videójához. :)

2011.01.16., vasárnap: Vasárnap séta a szabadkígyósi Kastély parkjában. Nem bírtunk magunkkal, s össze szedtünk két szatyor mások által eldobált szemetet is. Egyből jobban nézett ki! :] Nem úgy festettünk, mint a közmunkások, s voltak, akik értetlenül nézték. Ennyire meglepő, ha valaki tesz a természet-, és a köz érdekében? Rajtunk múlik, milyen világban élünk. Nem kifogásokat kell keresni, hanem cselekedni! Mi megtettük! Te megtennéd? :)

2011.01.14., péntek: Eléggé meghatódtam. Békéscsabán, a Csaba Center előtt 20 körül... Idős hölgy árulja a hajléktalanújságot. Odamegy hozzá egy lány, kezében egy vödör, benne pár narancs, (amit nem sokkal előtte vásárolt a boltban) a néni felé tartja, s kedvesen megkínálja belőle: "Vegyen narancsot!" Az kivesz egyet. "Köszönöm! Majd megosztom a fiúval." (A pár méterre mellette állóval.) A lány: "Vegyen neki is!" A hölgy kivesz még egyet, s megköszöni! Vannak még jólelkű emberek. Remélem, hogy sokan látták, hallották, s rájöttek, hogy így is lehet. Rajtunk, embereken múlik, hogy milyenné formáljuk a világot. Mennyivel jobb lenne az élet, ha az emberek zöme tudna így érezni, gondolkodni és cselekedni és nem csak a kifogásokat keresné, hogy miért nem teszi. Engem nagyon megérintett, meghatott. Jól esett a lelkemnek.

2011.01.04., kedd: Nagyon rendet kellene tenni az üzenetek között. Csak a gmail-en több mint 3000 olvasatlan levél + 400 rádiós + 200 az info@-omon + 170 az iwiw-n + ugyanennyi a netlogon, a többire már gondolni sem merek! Ajjaj! :)További blogbejegyzések: Blog 2012 | Blog 2010 | Blog 2009
Kapcsolódó cikkek: