logo
 
 
Videók E-Mail YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Megosztás

Dj Hlásznyik blog 2009


2009-es blogbejegyzéseim. (Fordított időrendben! :)

(További blogbejegyzések: Blog 2011 | Blog 2010)


2009.12.23., szerda: Naná, hogy a stúdióban igyekeztem behozni a lemaradást. Sokáig tartott most is. Ennyit a karácsonyi meghitt készülődésről. :) (Folyt. köv. - Csak legyen rá időm. :)


2009.12.12., szombat: Nagy pörgés volt ezen a napon is. Délelőtt rádió interjú, Party-mix beharangozó az Fm 104-en, a Csaba Rádió-ban, utána kilométeres teendői lista. A javát sikerült kipipálnom. :)

17 órakor elhagytam a stúdiót. Exitékkel egy kis pakolászás, diskurálás aztán pár óra és már indulni is kellett Vésztőre, a Dreher-be. Persze ez sem ment simán. Vissza kellett fordulni pár kilométer után. :)

Este 9 óra után csörgött a telefon. Major András keresett a Dió Rádió-ból! Ezen az estén indult a mixműsorom a Dió Rádió Dió Dj-jében. Ennek apropóján egy interjút is készített velem a kolléga. ;)

Majd irány a Dreher! Az idén második alkalommal állhatunk a keverőpultja mögé! Szerencsére az első alkotásunk nagyon jól sikerült, ezért lettünk visszahívva most is. Mire odaértünk, már gyűlt a tömeg, és egyre csak jöttek az emberek. Jó volt látni. Nem kellett sokat várni, és megtelt a hely.

Nagy elánnal kezdünk neki a szettnek. Már az első zenére nagy tombolás, őrjöngés indult. Többféle stílusban is hallhatott minket a Dreher lelkes közönsége. A pörgés nem maradt el. A szett végén azonnal meghívást kaptunk egy következő fellépésre is! Nagyon örülünk neki. Köszönjük a bizalmat! :)

Amint haza értünk hajnalban T. Laci már neki is látott az általa készített fotók levágásának, retusálásának, feltöltésének. Vasárnap reggel 9-re már elérhető volt a teljes Dreher Disco-s galéria. A szombat este videó felvételeiből pedig hamarosan egy újabb YouTube klip is készül még a héten!


2009.11.06., péntek: Első külföldi fellépésünk. Dj Noyz barátunk meghívására a Horizont Disco-ba készülődtünk, Szerbiába, Tornyosra.

Az egész hetes pörgés után a délután is őrült módon telt. A zenék és a felszerelés azért csak össze lett szedve. Alig hogy elindultunk, kiderült, hogy otthon maradt a 'fülesem.' Rögtön vissza is fordultunk érte. :)

Majd becéloztuk a Vajdaságot! A határt Röszkénél kellett átlépni. A GPS párszor bevitt minket az 'erdőbe', de azért oda találtunk. A határnál kifogtunk egy hosszabb sort. Majd fél óra várakozás. :S

Alen barátunk pedig már várt egy fellépés előtti rádió interjúra. (Hamarosan ezt is meg lehet majd hallgatni.)

A határátlépés után is többször eltévedtünk. Éljen a GPS! :)

Nagy nehezen oda értünk a Radio 90-hez, 22:00 után. Alen Welcome Drinkkel köszöntötte a csapatot. Ez meg is oldaotta Wave Riders - R.P. nyelvét rendesen. Egész este folyamatosan nyomta az MC-t! Teszem hozzá: nagyon jól!


Szóval meg volt a köszöntő ital és az interjú, utána pedig még egy kis beszélgetés, majd az Alen által rajzolt térképpel folytattuk a utunkat. Ennek köszönhetően viszonylag könnyen odataláltunk Tornyosra. Csak a disco-t kellett a helyiek útbaigazítása alapján megtalálni. :)

Dj Noyz & Dj GMC már jól felpörgették a Horizont Disco-t, mire megérkeztünk. (Éjfél előtt 10 perccel. :)

Nagyon szívélyes fogadtatásban volt részünk!

Gyorsan ki-, és lepakoltunk, és már hozzá is láttunk. A közönség nagyon jó volt. Kedvező volt a fogadtatás. A zenéinket is olyan jól vették. Hatalmas volt a pörgés!

Wave Riders R.P. a Welcome Drinknek köszönhetően végig nyomta az angol MC szövegeket a zenére. Ütött. :)

A kitűnő éjszakát megkoronázandó Dj Noyz barátunk megvendégelt egy igazi szerb specialitásra: Burek+Jogurt kombináció! Feltette az i-re a pontot! Az adag akkora volt, hogy T. Lacit kivéve senki nem tudta mindet megenni. :)

Egy nagyon pörgős, kellemes nap volt. Thx 4Noyz, GMC & Alen!

Hamarosan folytatom! :)


További blogbejegyzések: Blog 2011 | Blog 2010
Kapcsolódó cikkek: