logo
 
 
Videók E-Mail Snapchat TikTok YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Megosztás

Kiajánló

Ez az oldal a club tulajdonosoknak, DJ-knek, programszervezőknek szól!

Hlásznyik Péter, Dj Hlásznyik vagyok ( www.djhlasznyik.hu )

1996 óta rádiózom, DJ vagyok. 2008-ig folyamatosan rezidensként tevékenykedtem a Békés Megye club-jaiban.

Party-mix nevezetű rádiós mixműsorom 2002-ben indult, s mára már több mint 30 frekvencián és ennél is több netrádióban hallható rendszeresen Magyarországon. Valamint Szerbiában, stb., stb. A kör folyamatosan bővül.

2008-óta Wave Rider R.P. barátommal közösen zenéket, remixeket készítünk. Több mint 100.000 alkalommal töltötték le csak a saját honlapomról őket, és neves DJ-k toplistáján is szerepeltek/szerepelnek a műveink! Országosan el/ismert DJ-knek, producereknek, együtteseknek is remixelünk.

Dj Hlásznyik vs. Wave Riders - Destroy Your Mind maxi lemez borító! Letölthető zenék, remixek, stb! 2009-es saját művünk, a Destroy Your Mind 25 hétig szerepelt a MAHASZ hivatalos Dance Top 40-es listáján! A zenéből Magyarország egyik legismertebb lemezlovasa, Hamvai P.G. és DJ Ramiles (UK) is készített remixet.Dj Hlásznyik vs. Wave Riders feat. Kontor Tamás - Rock Me Slow! - Letölthető zenék, remixek! Bővebb információért kattints ide! 2010-ben elkészült az ex-Megasztár-os Kontor Tamással közös új zenénk hivatalos videoklipje is:

Dj Hlásznyik vs. Wave Riders feat. Tom Kontor – Rock Me Slow
(Több mint 32.000 megtekintés csak az eredeti videóra valamint további 5-8.000 a remixek videóira.)

A Music Mix Tv-n (Pl. a Digi Tv hálózatán) naponta négyszer is látható a klip A Music Mix Tv-t Magyarországon 1,5, Romániában 3 millió háztartásban fogható. (A további Tv-kről hamarosan.)

Jön a dal országos rádiós-, és közönségpremierje.

A kampány reklám spotja meghallgatható itt!

MAHASZ Dance Top 40-es listáján is szerepel a dal (jelenleg a 23.) és több kereskedelmi rádióban is toplistás/volt!
(Csaba-, Fehérvár-, Pannon Rádió, stb.)

Linkek: MAHASZ Dance Toplista ; Csaba Rádió toplista

Ennek kapcsán jelent meg rólunk egy féloldalas cikk az EstLapok-ban, ország szerte. Cikkek itt.


Külföldön és az ország nagyobb clubjaiban is felléptünk már. (Captain Morgan, Siófok; Bahnhof, Székesfehérvár; Club Babylon, Békéscsaba; Lucifer, Orosháza, Horizont, Szerbia, Stb.)

Wave Riders-szel közös fellépéseinken is sok saját zenét, saját remixet játszunk, olyanokat is, amelyek még meg sem jelentek. Ahol lehet, Mc és konf-betétekkel tesszük teljessé a szettet, pörgetjük a közönséget.

Lehetőség van egy Kontor Tamással közös fellépésre is! Ebben az esetben a 2 órás szettben egy kb. 15-20 perces Live Act is helyet kap, élő énekkel és gitárral! Mindez house-os alapokra ültetve.

Amennyiben sikerült felkeltenem az érdeklődést, várom a jelentkezést az elérhetőségeim valamelyikén.
Kapcsolódó cikkek: