logo
 
 
Videók E-Mail Snapchat TikTok YouTube SoundCloud MixCloud Hulkshare Instagram FaceBook Twitter MySpace RSS
Aktuális Biográfia Discográfia Képek Letöltés Vendégkönyv Party-mix Honlaptérkép
Megosztás

6 éves a Party-mix

Dj Hlásznyik neve közel tíz éve ismert a Békés megyei rádiós és disco-s világban. A Róna és az Alföld Rádió zenei szerkesztője volt mindkét rádió megszűnéséig. Majd a Csaba Rádió Party-mixere lett.

Ami pedig a lemezlovas ténykedését illeti a megye jelentősebb disco-iban, (Pl. Babylon, Eldorado, Arizona, stb. ) rendezvényein (Pallasz Parádé, Frankó Fesztivál, Lecsó Fesztivál, stb.) megfordult vendégként vagy rezidensként. Jelen pillanatban is rendszeresen találkozhatunk vele hétvégenként több disco-ban is, több száz fiatalt és idősebbet szórakoztat hétről-hétre dj-ként, széles zenei palettával. Hamarosan pedig megjelenik első saját maxi lemeze is, melyen gőzerővel dolgoznak lelkes producertársával Wave Riders-szel.

A Csaba Rádióban 2002. január 26-án, szombaton 24 órakor indult egyórás non-stop mixe, melyet azóta minden szombaton hallhat a 104MHz lelkes hallgatói tábora.

Az mix hagyományos lemezlovas módon készült. (2 Pioneer CDJ100-as lemezjátszóról és Omintronic PM524-es keverőpultról keverve.) Az összeállításban többnyire az aktuális magyar és külföldi dance slágerek kaptak helyet, kisebb részben house kedvencek és lezárásként egy-két trance zene. 2006-tól már minden szombaton 21-órától dübörög a Party-mix a Csaba Rádióban! Továbbá bele került egy-két rövidebb megszólalás be-, illetve elköszönés valamint szignál is.

A zenei összeállítás is sokat változott ettől az évtől, mivel a Party-mixer (Dj Hlásznyik) visszatért a jó öreg bakelit lemezekhez. Így elsősorban bakeliten megjelent vocal, club, funkhouse, house újdonságok, ritkábban electro-s és progressive elemek kerülnek bele a mixbe, s a legtöbbször most is trance zenével zárul az óra.

A 2006-os év végétől már felcsendülnek az electro-s kedvencek is a mixműsorban, 2007-ben pedig már javarészt elektronikus zenékből áll az óra zenei kínálata.

A trendinek nevezhető mixben az ismertebb dallamok mellett hallhatóak vadonatújak, ismeretlen, sikervárományos felvételek is.

A mixek túljutottak a megye határain. A budapesti Arsenal Fm és a kaposvári Enjoy Rádió is sugározta őket, csakúgy, mint a székesfehérvári Fehérvár Rádió.

Az évforduló alkalmából – picit elcsúszva - február 16-án, szombaton 2 órás szülinapi Party-mixet sugároz a Csaba Rádió 20 órától. Ebbe a mixbe az elmúlt hat év slágerei lesznek belesűrítve, a megszokott mixekhez képest kicsit intenzívebb, pörgősebb formában.
A jelszó 2008-ban is: „Pörögjetek velünk!” ;)

A Csaba Rádiót az interneten is hallhatják az arra kíváncsiak a www.csabaradio.hu weboldalon, így a föld bármely pontján hallgatható a Part-mix is.


A cikket elolvashatod a www.beol.hu-n:
http://beol.hu/index.php?apps=cikk&cikk=121089

A www.partyscan.net-en:
http://www.partyscan.net/?do=cikk&cikk_id=1495

A www.bekesbuli.hu-n is:
http://bekesbuli.hu/?action=new&id=153


További cikkeket olvashatsz rólunk/rólam itt!




Kapcsolódó cikkek: