Kultúra

2008.10.08. 14:50

Békés megyei lemezlovas országos sikere

Sikeres remixeket készít és videoklipforgatásra készül az egyik legismertebb viharsarki dj, Hlásznyik Péter.

BEOL

Dj Hlásznyik több, mint 10 éve a Békés megyei rádiózás és a zenei élet egyik meghatározó alakja. 1996-ban az Fm 104MHz zenei szerkesztőjeként ismerhettük meg. Bő hat és vél éve forognak heti rendszerességgel a rádiós mixei a Csaba Rádióban, február 22-e óta pedig a Fehérvár Rádióban is.

Az idő előre haladtával elkezdett remixeket is készíteni. Az első komolyabb a Dj Exittel közösen készített Surrender, majd jött a DéJa-Vu -féle Rossz lány, s egy kis kis kihagyással megszületett a Kisember, amit több ezren töltöttek le a www.slagergyar.hu -ról, az egyik legális zeneletöltő oldalról, és a djj weboldaláról. Ez a dal már jó pár listás helyezést is elért.

2008-ban Hlásznyik megismerkedett Wave Riders-szel, az egyik Békés megyei dj-producerrel. Az ismeretségből rövid idő alatt barátság és tartós munkakapcsolat alakult ki, melynek eredményeként májusban meg is jelent az első maxi a páros dance remixeivel.

[caption id="" align="aligncenter" width="550"] Dj Hlásznyik akcióban
[/caption]

A következő remixek már igyekeztek a trendibb hangzást diktálni. A 2008-as pekingi olimpiára készült dalra a zene készítői remixversenyt írta ki, melynek első helyét holtversenyben megnyerte a Dj Hlásznyik vs. Wave Riders páros. A legújabb remixük az országosan ismert és elismert dj-producer, Dred debütáló slágeréből, a „Csak a Hold” című dalából készült. A 2008-as  Dj Hlásznyik vs. Wave Riders remixet az első napokban már több, mint 600-an töltötték le.

Dred-nek nagyon megtetszett a remix. Ezért már most egyezség született, hogy a következő Dred maxira már rákerülhet egy Dj Hlásznyik vs. Wave Riders munka is. A Dred-del közös munka komoly eredményt és mindenképpen elismerést jelent, mert vidéki lemezlovasoknak, producereknek ritkán adódik lehetőségük, hogy együtt dolgozhassanak ilyen országosan ismert nevekkel. Az elszánt páros alig várja, hogy elkezdhesse a munkát a slágergyáros új kislemezére.

Addig viszont jó pár projekttel rukkolnak még elő. Mint megtudtuk, jelenleg is több remixen is dolgoznak, és több várólistás felkérésük is van. Várhatóan folyamatosan kerülnek ki az újabb és újabb Dj Hlásznyik vs. Wave Riders remixek.

Októberben egy klipforgatáson is részt vesz a páros. Méghozzá a Cairo együttes legújabb dalához készülő klip forgatásán, melyben Dj Hlásznyik a lemezlovast, Wave Riders a szerelmes fiatalembert fogja alakítani. Ezen kívül a Party-mix Team is szerepet kap a klipben, ami több zenecsatornán is látható lesz majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!