- hirdetés -

DJ Hlásznyik vs Wave Riders mellett pénteken itt lesznek a Jägermeister lányai. Szombaton pedig a Saturday Retro Cocktail partyn lehet pörögni. (x)

Október 9-én pénteken a Jägermeister hozza el hostesslányait és promóajándékait az orosházi Luciferbe. A narancssárga italcég Dj-t is küld Toto Jr. személyében.

Dj Hlásznyik vs Wave Riders
Dj Hlásznyik vs Wave Riders

A pultban teltház várható mert a házigazda Dj Kohary mellett Dj Hlásznyik vs Wave Riders is elfoglalja a helyét. Dj Hlásznyik neve több mint egy évtizede ismert a Békés megyei rádiós és disco-s világban, mára pedig már 20 frekvencián és három netrádióban is hallható rendszeresen.

2008-ban összeismerkedett a Wave Riders formáció oszlopos tagjával R.P.-val, aki több zenei alkotás producereként tűnt fel a szakmában. Közös zene és remix készítésbe fogtak, mára több tucat zene köthető a nevükhöz. Műveik ismert Dj-k toplistáin is rendszeresen szerepelnek. Legutóbbi saját alkotásuk a Destroy Your Mind már több mint 14 hete szerepel a MAHASZ hivatalos Dance Top 40-es listáján, amiben R.P. saját szövege hallható.

Időpont: 2009. október 9. péntek, Jägermeister Club Night

Belépő: 800Ft

————————————————-

Október 10-én szombaton a Saturday Retro Cocktail party keretében a buli nevéhez hűen a legismertebb retrók szólnak minden korosztálynak. A nyár vége óta bevezetett – kizárólag szombati – akció ezen a napon is él: minden hölgyvendég ajándéka egy Sex on the beach koktél.

A jó zenékért felelős házigazda: Dj Dandee

Időpont: 2009. október 10. szombat, Saturday Retro Cocktail

Belépő: 500Ft

http://luciferpub.hu/

Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M.u.17.

(x)

Az OrosCafé.hu ezen a hétvégén is mindkét rendezvényről elsőként jelentet meg előzetes partyfotókat!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.